50 Χρονια στη Νεα Ιωνια

οι Ειδικοι στα Ψυγεια Αυτοκινήτων


Ψυγεια Αυτοκινητων ο Βασιλης

Η δραστηριότητα του συνεργείου μας ξεκίνησε το 1968 στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 132, στην Νέα Ιωνία με την επωνυμία “Ψυγεία ο Βασίλης”, από τον Βασίλειο Ευαγγελιάδη. Με αρκετή όρεξηκαι εργατικότητα καθιερωνόμαστε στην ευρύτερη περιοχή ως εξειδικευμένο συνεργείο για κάθε είδους βλάβη σχετική με τα ψυγεία αυτοκινήτων.

 

Το 1979 μεταφερόμαστε σε ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Αλικαρνασού, αριθμός 16 στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται έκτοτε το συνεργείο μας.

Αλλαγη Σκυταλης

Το 2007, αναλαμβάνει τα ηνία του συνεργείου ο Νικόλαος Ευαγγελιάδης του Βασιλείου και συνεχίζει με το ίδιο επαγγελματισμό και αγάπη για το επάγγελμα του ψυκτικού αυτοκινήτων, παρέα με τον πατέρα του. Πέρα από τις επισκευές ψυγείων αυτοκινήτων ο Νίκος επεκτείνει τις υπηρεσίες σε επισκευές και κατασκευές αλουμινένιων ψυγείων σε αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς και στις συγκολλήσεις – επισκευές aircondition αυτοκινήτων και φορτηγών. Με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι για την δουλειά τους, υιός και πατέρας προσπαθούν να δίνουν πάντα τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα  σε θέματα ψύξεως των αυτοκινήτων.

 

View Our Services